35955
Książka
W koszyku
Mistrzowie kuchni rzadko analizują potrawy pod względem chemicznym, a przecież są one złożonymi związkami, które podlegają prostym prawom chemii. Autor dzieli się z czytelnikami wiedzą, mającą zastosowanie w praktycznych przepisach kulinarnych, przekazywanych przez matki córkom, przez szefów kuchni ich następcom.
Status dostępności:
GBP Żyraków
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 64 [Żyraków wypożyczalnia] (1 egz.)
Filia Bobrowa
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 64 [Bobrowa wypożyczalnia] (1 egz.)
Filia Góra Motyczna
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 64 [Góra Motyczna wypożyczalnia] (1 egz.)
Filia Nagoszyn
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 64 [Nagoszyn wypożyczalnia] (1 egz.)
Filia Zasów
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 64 [Zasów wypożyczalnia] (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej